Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Träningsstart med Mårten Nylén som PT!

6 september, 2013 | Kommentera (0)

Pang! Där gick startskottet för höstens stora träningsprojekt 🙂
Idag hade jag min första träning med Mårten Nylén som personlig tränare.
Det kommer att bli ett tufft träningsschema de närmsta månaderna. Men jag har bestämt mig för att satsa 100%. Mina damer och herrar, det är dags för Ninjaträning! 🙂

20130906-122452.jpg
Mårten är en av coacherna i Tv programmet “Biggest Looser” och är en extremt erfaren tränare.
Haha att döma på färgen i mitt ansikte så ser ni att Mårten kör hårt med mig!

20130906-125513.jpg
Jag är en person som vanligtvis tränar ganska ofta men på senare tid så känner jag att jag inte får de resultat som jag eftersträvar. Därför vill jag nu ha hjälp från en expert på området
Min kunskap behöver utvidgas och jag vill lära mig om vilken sorts träning som passar bäst för just min kropp. Jag är också väldigt nyfiken på att se vad som händer med kroppen genom att följa Mårtens tips på träningsrutin och kostschema.
Helt enkelt, jag är astaggad på att bli riktigt fit! Nu kör vi! Följ med på resan här på bloggen!

Postad: 6 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean Train Dirty, komma i form, Mårten Nylén, PT, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)