Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Rivstart på veckan!

9 september, 2013 | Kommentera (1)

Den här veckan startades med träning hemma på morgon innan skolan.
Allt man behöver är egentligen:

20130909-180630.jpg
Jag körde cirkelträning hemma. Det innebär att man kör olika övningar efter varandra. När man är klar med ett varv så börjar man om från början. Ca 4-5 gånger.
Sedan avslutade jag med att springa en kort men snabb runda ute.
Haha var faktiskt heeeeelt slut efteråt, men jag antar att det är just det som är meningen.

20130909-180911.jpg
Inspirationsbilden idag!

20130909-181215.jpg
Sedan var det dags för skola.
Vi kommer att sätta upp musikalen RENT som slutproduktion på Calle Flygare. Vi har även fått rollerna nu och jag blev en karaktär som heter “Maureen”.Jag är skitnöjd och astaggad. Det kommer att bli mycket sång och flera timmars sångträning framöver.

Postad: 9 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, komma i form, må bra, Träning, Vältränad | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Rivstart på veckan!

  1. Kajsa skrev den

    Har själv spelat Maureen. Det är en otroligt rolig karaktär att ta sig an kan jag lova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)