Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Showrep och Ninjaträning

14 september, 2013 | Kommentera (0)

20130914-181242.jpg
Igår var det hårdträning med Mårten Nylén. Det var sjukt kul, sjukt jobbigt men sjukt värt det!
Min förkylning blev kortvarig, den försvann efter bara två dagar. Lucky meee!

20130914-181552.jpg
Idag har jag hängt med det här gänget. Jag och Kristjan ska göra en dansshow nästa vecka och lånade Oksanas och Jonathans lokal ute i Tyresö för att repa lite. Deras dansskola heter Dance Factory. Ett bra tips till den som vill ha grymma lärare och gå på bra danskurser! 🙂

20130914-181917.jpg
Får inte glömma att Hugo var med idag också! Det är Jonte och Oksanas söta och lilla (väldigt lilla) hund.

Postad: 14 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, Forma kroppen, helg, Jobb, Let's dance, Mårten Nylén, PT | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)