Sigrid Bernson

Träning ska belönas

16 september, 2013 | Kommentera (0)

20130916-203820.jpg
Svettigt efter dagens träningspass. Jag körde cirkelträning och avslutade med liten springtur.

20130916-203856.jpg
Just do it!!!
Alla dagar är inte lätta att träna på. Men det är gött när det är avklarat. Då får man belöna sig själv genom att göra något kul eller mysigt. Som att ligga i sängen och kolla på idol på tv. Det är nämligen det jag gör ikväll. 🙂

Postad: 16 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: belöning, Din kropp, Eat Clean Train Dirty, Forma kroppen, komma i form, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson