Sigrid Bernson

Dans i Västerås

19 september, 2013 | Kommentera (0)

Först vill jag börja med att gratta KURERA som fyllde 1 år igår!
GRATTIS 🙂
Det var ett väldigt trevligt kalas på Nalen igår och jag är glad för den stora goodiebagen som jag fick med mig hem!

20130919-231446.jpg
Idag har jag varit i Västerås och gjort dansshower tillsammans men Kristjan, Cecilia och Tobias Wallin.

20130919-231737.jpg
Alltid lika roligt att få jobba ihop med sina vänner!

20130919-231834.jpg
Den här bakelsen fick jag med mig hem från köpcentrumet. Eftersom jag inte äter socker för tillfället så hoppas jag att min kille vill smaka. Måste ju veta om jag var god 🙂

Postad: 19 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson