Sigrid Bernson

Heeeeelt slut i kroppen!

23 september, 2013 | Kommentera (3)

20130923-203224.jpg
Idag var det som om alla muskler i min kropp gemensamt hade bestämt sig för att strejka. Jag var verkligen inte sugen på att träna när jag kom hem efter skolan. Men jag gjorde det ändå! Ibland måste man bara bita ihop och vara stolt för att man trotsar kroppen och följer träningsschemat. Heja mig!!

20130923-203549.jpg
Nu ska jag plöja igenom 3 pjäser som handlar om kärlek mellan två kvinnor. Då jag spelar lesbisk brud i RENT så är jag på jakt efter nya infallsvinklar och inspiration. Sitter ni inne på nån bra film eller manus så får ni mer än gärna tipsa mig om det!

Postad: 23 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, komma i form, Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Heeeeelt slut i kroppen!

  1. Hanna skrev den

    Jag vill tipsa om den svenska filmen “Kyss mig”

  2. Agnes skrev den

    En film som jag själv tycker är helt underbar är Kyss mig. Fast vet inte om den passar till pjäsen (eller vad man ska säga)

  3. Olov skrev den

    Precis som du älskar jag att träna. Gäller hela kroppen utom just magen. Tränar man tillsammans med någon funkar det för då pressar man varandra, men när man kör ensam kryper latmasken fram och det blir svårt att köra så tufft som man borde. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson