Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

På med stövlarna

13 oktober, 2013 | Kommentera (0)

20131013-220407.jpg
I helgen åkte jag och hela min killes familj ut på svampjakt. Jag har ganska dålig koll på svampsorter men vi siktade in oss på trattkantareller och hittade faktiskt en hel del. Vi hade nog hittat fler om det inte var så att vi hade med oss en väldigt smarrig matsäck och satt en stor del av tiden och fikade. Haha men det var så himla mysigt!

20131013-221025.jpg
Svamparna blev till goda svamptoast senare på kvällen!

Postad: 13 oktober, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Kost | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)