Sigrid Bernson

Välkommen 2014

31 december, 2013 | Kommentera (0)

Idag är det sista dagen på året. Om bara några timmar så står vi där och kollar upp mot himlen och välkomnar 2014.

Jag gillar nyårsafton! Det är ett perfekt tillfälle att reflektera över året som gått och samtidigt blicka framåt, vända blad och fundera över vad man vill göra under det nya året.
Gör det du med! Och kom ihåg att inga drömmar är för små eller för stora.
Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR fyllt med glädje och kärlek!

20131231-164323.jpg

Postad: 31 december, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Okategoriserade | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson