Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Inför Lets Dance 2014

9 januari, 2014 | Kommentera (1)

Tillbaka i mitt Stockholm!
Jag har satt igång med både träningen och jobb inför våren. Det känns härligt att vara tillbaka och själv tycker jag det är skönt att snön håller sig borta, nu vill jag ha VÅR!
Om 1 vecka börjar träningsperioden inför den kommande Lets Dance säsongen. Jag ser extremt mycket fram emot att få jobba med produktionen igen och är självklart nyfiken på vem man kommer få dansa med. Det känns nästan overkligt att det redan gått ett år.

20140109-101423.jpg
1 timma innan tolvslaget på nyårsafton så bestämde jag och Mårten Nylén ny träningstid. Det gäller ju att ha framförhållning 🙂

20140109-101615.jpg

Postad: 9 januari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Jobb, Let's dance, Okategoriserade, PT, tjej, Träning, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Inför Lets Dance 2014

  1. Stina skrev den

    Nu tycker jag det är dags att du får träna honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)