Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Träningsfreak!

15 januari, 2014 | Kommentera (0)

20140115-215156.jpg
Idag körde körde Mårten hårt med mig på gymmet. Helt underbart såklart. Jag gillar att vara träningsfreak, har nog alltid varit det och kommer alltid vara det. Mår man bra av att röra på sig så ska man göra det. Det är upp till var och en att bestämma över sin träning och hälsa.
Däremot vill jag påpeka att en person som tränar mycket och äter bra mat inte behöver gå på någon diet.
Det handlar endast om att må bra och gilla de vanor man har i vardagen.

20140115-222531.jpg

Postad: 15 januari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, Forma kroppen, gym, Kost, Mårten Nylén, Okategoriserade, PT | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)