Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

25 års party!

20 januari, 2014 | Kommentera (0)

I helgen hade jag min 25 års fest här i Sthlm. De blev en 50-tals inspirerad mingel och bowlingfest på Marions bowlingbar på Kungsgatan.
Otroligt god mat och superskön stämning.

20140120-194357.jpg
Kvällen blev helt magisk och absolut den bästa fest jag någonsin haft. En lycklig 25 åring är jag nu!

20140120-194740.jpg
Malin Arvidsson och jag på bowlingbanan. 🙂

Postad: 20 januari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Okategoriserade | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)