Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Drömhelg!

2 februari, 2014 | Kommentera (0)

Fredagen startades på Nordic Wellness med ett tidigt morgonpass. Därefter hämtade Calle upp mig och Janette för en biltur till Marholmen Spa.

20140202-163301.jpg
Hela gänget från “Move Your Feet” åkte upp för att umgås och ha kick off inför höstens fantastiska dansshow “En dans på rosor”.
Finaste människorna att få jobba med. Mycket effektiv helg med god mat och många skratt.

20140202-163619.jpg

20140202-163709.jpg
Janette och Anders 🙂

20140202-163736.jpg
Tillbaka i Sthlm var det ett snabbt klädbyte som gällde, för igår kväll var det äntligen dags för Veronica Maggios spelning på Hovet.
Hon bjöd på en enormt bra livespelning. Finaste Veroncia!

Vilken helg!
🙂

Postad: 2 februari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, helg, Jobb, må bra, Okategoriserade | Etiketter: , , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)