Sigrid Bernson

Benjamin Wahlgren

17 februari, 2014 | Kommentera (1)

Min danspartner i årets Lets Dance ääääääääääär Benjamin Wahlgren 🙂

Han är verkligen hur underbar som helst. Glad, positiv och full av energi. De tre viktigaste ingredienserna när man vill få till en bra dans. 🙂

20140217-214807.jpg
Idag har vi haft fotografering och vinjettinspelning.
För mig blev det en underbar knallrosa klänning. Passar bra till våren tycker jag!

20140217-214922.jpg
Därefter har vi spenderat hela dagen i träningslokalen. Det är mycket som Benjamin ska lära sig innan premiären drar igång den 28:e februari.

Nu ska jag snart sova! Väldigt skönt att få lägga sig i sängen efter en lång och lyckad dag!
07.00 imorgon står det morgonpromenad på schemat! 🙂

Postad: 17 februari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, foto-jobb, Jobb, Let's dance, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Benjamin Wahlgren

  1. Mathilda Brusewitz skrev den

    Hej,

    Jag skulle vilja komma i kontakt med dig för ett roligt samarbete, kan du skicka mig din mejladress? Mejla gärna mathilda@modinakerlind.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)