Sigrid Bernson

När livet springer!!!

22 februari, 2014 | Kommentera (0)

Haha herregud vad det är mycket på en och samma gång just nu!
Det är verkligen galet men ALLT är ju så kul så då gör det ingenting att veckorna springer.

Nu är det exakt en vecka kvar till premiären av Lets Dance 2014. Benjamin och jag tränar varje dag, till och med nu på helgen så är vi upp med tuppen för att hinna träna

20140222-180029.jpg
Haha sånt här snyggt hår får man när man tränar cha cha 🙂

20140222-180951.jpg
I torsdags var det invigning av Metropol Palais i samband med att biljetterna släpptes för “En dans på rosor” med Move your feet.
Det var en stor mingelfest och vi gav en liten smygtitt på några dansnummer som kommer i showen!
Kvällen var magisk!

20140222-180454.jpg
Jag har även hunnit till frisören och fixat håret inför premiären av Lets Dance. Det blev en lite mer guldblond färg. Jag är supernöjd!

Nu ska jag iväg på två födelsedagsfiranden ikväll men självklart är det träning imorgon som gäller. Nu ligger fokus på dansen! Ha en härlig lördagskväll! 🙂

Postad: 22 februari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, helg, Jobb, Let's dance, Okategoriserade, Träning, TV | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson