Sigrid Bernson

Det är nu det börjar!

2 mars, 2014 | Kommentera (2)

Premiären av Lets Dance är avklarad och då den gick galant så kan ni förstå hur glada vi är och hur stolt jag är över Benjamin.
Vi tog ledningen med 18 poäng 🙂 Helt otroligt! 🙂 Trycket och stämningen i studion var hög, det kändes nästan som final. Extremt kul att premiären var så efterlängtad!
Nu är det slowfox som gäller och jag ser verkligen fram emot att få träna Benjamin i fler danser. Hoppas vi får dansa vidare på fredag, det är nu det börjar på riktigt. På fredag måste ett par lämna och vi ska göra allt i vår makt för att det inte ska bli vi. Hoppas ni är med oss och kollar 🙂

20140302-084015.jpg

20140302-084033.jpg
Världens bästa Anton Hysén var även på plats i publiken. Här testade vi vårt slut som vi hade när vi dansade cha cha 2012. Väldigt dansant!

20140302-085057.jpg
Innan dansen!

20140302-085200.jpg
Dagens frulle! Det är många timmar som spenderas på träningen nu. Idag har vi dansat 7 timmar. Puh! Vi har som sagt slowfox som dans denna vecka! Det kommer bli magiskt!
Idag har vi tragglat steg och försökt få Benjamin att förstå koreografin. Han är så underbar att jobba med. Rolig! Och noggrann. I like!

20140302-184438.jpg
Haha lite Grease mellan slowfoxträningen! Vi tyckte vi liknade originalet rätt bra 🙂

Nuuuu dags att träna öppningsnummer med de andra dansarna. Haha 12 timmar på träningen idag. Klapp på axeln till mig! 🙂

Postad: 2 mars, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Musik, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Det är nu det börjar!

  1. Becca skrev den

    Ni kommer gå långt i det där programmet 🙂 och benjamin var så bra men speciellt DU!! vilken otroligt bra dansare du är och vilken fantastisk koreografi du gjorde 🙂 kommer sitta i soffan varje fredag och heja på er två! 🙂

    lycka till med allt du gör!

  2. stina skrev den

    Till att börja med, du är så jäkla grym och vacker dansare! Måste få veta var dina super coola vita och svarta byxor är ifrån?! Som du hade under en av era träningsdagar som man fick se. Lycka till i tävlingen, ni är otroligt duktiga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson