Sigrid Bernson

Salsa!

17 mars, 2014 | Kommentera (0)

20140317-230430.jpg
Såååå kul att det gick så otroligt bra för Benjamin och mig i Paso Doble i fredags. Fullpott med 30 poäng från juryn! Tjohoooo!

Nu är det ny vecka och nya tag! Det är dags för SALSA!
Denna vecka kommer alla paren att skaka rumpa då hälften av oss dansar salsa och den andra hälften dansar samba! Väldigt kul och samtidigt en utmaning att urskilja sig från mängden.

Just nu är jag på väg hem från 6 timmars träning med Benjamin. Bara 3 dagar kvar att träna innan det är fredag igen.
Haha det är sjukt hur fort en Lets Dance vecka går! Men Benjamin är värdens finaste danspartner och person så att träna med honom är faktiskt alltid underbart!

20140317-231207.jpg
Idag har vi även tränat med alla proffsdansare till veckans öppningsnummer. Det är vi GIRLS som kommer att dominera dansgolvet på fredag! Fanatiskt att få jobba ihop med dessa underbara människor. 🙂

Nu ska jag hem och vila inför morgondagens salsamaraton! Jag är inte så avundsjuk på Benjamin som faktiskt ska skriva prov kl 08.00 i skolan. All eloge till honom som kämpar på med skolan och samtidigt kör Lets Dance!!! Vilken kille!!!

Hoppas snön är borta imorgon. Nu vill vi ha vår!

Postad: 17 mars, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson