Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Vals!

24 mars, 2014 | Kommentera (5)

Vi är så fantastiskt glada att salsan gick så bra i fredags och för att vi har lyckats vinna 4 program. 🙂
Jag är så stolt över Benjamin och varje vecka utvecklas han ännu mer.

20140325-094129.jpg

20140325-094136.jpg
Nu ska vi glömma alla höftskak från förra veckan och istället dansa en elegant vals. Vi har även 2 danser denna vecka, så förutom de enskilda danserna så ska alla paren tillsammans dansa en wienervals. 🙂 Vi övade tillsammans med de andra paren igår, det var med lekstuga än dansträning så det blir spännande att se hur det går på fredag.

20140325-094332.jpg

20140325-094405.jpg
Det är myyyycket dans på schemat nu och samtidigt är det viktigt att inte glömma den “vanliga” träningen på gymmet. Jag körde med min PT Mårten Nylén i söndags på Balance, ett galet pass som såg ut så här i slutet.

20140325-100829.jpg
Träningsvärk har jag varje dag och efter det här passet blev det ju inte bättre. 😉 Väldigt inspirerade.

20140325-095904.jpg
Den här tisdagen startad med lite blå himmel, en kaffe i handen och dans på Base 23. Ikväll ska Simon bjuda oss alla på syriansk middag, mums!

Postad: 24 mars, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean Train Dirty, Jobb, Mårten Nylén, Okategoriserade, PT, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera (5)

Det finns 5 kommentarer:

Vals!

 1. Alva skrev den

  Hur hinner ni?? Jag hejar på dig Sigrid även om du har en dålig danspartner. (Benjamin är bra)

 2. kristian palmen skrev den

  kram puss sova över mat

 3. kristian palmen skrev den

  kram puss

 4. kristian palmen skrev den

  kram puss krillekristian palmen

 5. kristian palmen skrev den

  kram puss krille kristian palmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)