Sigrid Bernson

Kvartsfinal!

20 april, 2014 | Kommentera (1)

20140420-215731.jpg

20140420-215740.jpg
Weeeee Are Back!!!
I fredags kammade vi hem 3 nior från juryn! Våra bästa poäng sedan fullpotten i rumba. 🙂 Vi hade en otrolig kväll och är superglada över att vi är i kvartsfinal men det var extremt tråkigt att Calle och Kenza fick lämna.

20140420-220052.jpg
Det är bara 3 program kvar nu och spänningen över vilka som får går till final ökar. Jag tror att tittarnas röster väger tyngre än någonsin i år så hejar ni på mig och Benjamin så glöm inte att lägga en röst! 🙂

Idag har Benjamin och jag tränat hela dagen. På fredag ska vi ska dansa en av mina favoritdanser. Det är dags för jive. 🙂 Den är snabb, glad och full av energi. Utmärkt! 🙂
Benjamins höfter är på bättringsvägen också. Extremt skönt. Vi försöker ända att ta det lite lugnt för att vara på den säkra sidan så att inflammationen inte kommer tillbaka!

20140420-220704.jpg
Det har inte blivit så mycket påskfirande för mig då jag gjorde koreografi hela dagen igår och sent in på natten. Men idag tog jag paus mitt på dagen och hann äta påsklunch med min killes familj. Här ser ni påsktårtan.

20140420-220923.jpg
Här ser ni Calle och Maria som övar på lyft! 🙂
Nu är jag på väg hem från öppningsnummerträning.
Måste sova ordentligt inatt, har sovit så dåligt de senaste 3 nätterna.
Sömn är viktigt och någonting jag verkligen måste bli bättre på.
Ha en mysig söndag!

Postad: 20 april, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vänner, Let's dance, Okategoriserade, Träning, TV | Etiketter: , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Kvartsfinal!

  1. stort sigrid fann skrev den

    Hej!
    jag är en 14 årig tjej och ett stort sigrid fann. Älskar din blogg. Läser den varje dag men skulle järna vilja se lite fler inlägg. P.s du och benjamin är grymm tror att ni kommer att ta hem segern 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)