Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Kvartsfinal ikväll i Lets Dance!

25 april, 2014 | Kommentera (3)

20140425-091259.jpg
Nu har jag tränat den är fantastiska killen i 11 veckor! Det har varit bland det roligaste jag gjort och ikväll ska vi tävla i kvartsfinal i Lets Dance.

Jag vill inget hellre än att få köra tävlingen ut tillsammans med Benjamin. Så om ni ser programmet ikväll så snälla lägg en röst på oss!
Det är tuff konkurrens nu och därför är det mer viktigt än någonsin att rösta. Jag är rädd att folk tror vi har många röster och därför sitter säkert men tänker alla så så finns risken att vi åker ut.
Så ring gärna in en röst på nummer 099 414 04 eller smsa BENJAMIN till 72 400 🙂

Nu ska vi dansa så klackarna glöder!

Tusen tack på förhand! <3
Kram Sigrid

Postad: 25 april, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Kvartsfinal ikväll i Lets Dance!

 1. becca skrev den

  jag kommer rösta flera gånger! ni är så fantastisk duktiga, och den koreografin som du gör den är så otroligt grym! 🙂
  jag hoppas verkligen att ni kommer till final för annars kommer svenska folket missa något, det känner jag på mig!
  lycka till i kväll! <3

 2. DEL skrev den

  Du ser fantastisk ut och gör ett strålande jobb! Benjamin är fruktansvärt duktig också.
  Jag tror och hoppas att ni vinner, annat vore konstigt.

 3. Anna skrev den

  Duktiga ni är! Vi har röstat,
  Var kommer din snygga röda klänning ifrån!
  Lycka till,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)