Sigrid Bernson

Finalveckan!

6 maj, 2014 | Kommentera (6)

20140506-104821.jpg
Att vara i final är HELT UNDERBART!!! Som vi har längtat efter den här veckan. Nu gäller det! Vi ska träna in 2 av våra bästa danser och även göra ett shownummer som vi bestämmer över helt själva! Vi är sååå TAGGADE och GLADA!!

20140506-105039.jpg
Förutom allt dansande som just nu ligger på en 10 timmar om dagen så ska vi filma inslag och även passa på att njuta av finalveckan. Igår såg vår frukost ut så här! 🙂 Mmmm

20140506-105402.jpg

20140506-105414.jpg
Benjamin lagade även middag till mig i helgen på restaurangen Un Poco. Det var sååå gott. Han är verkligen en kille med många talanger!
🙂

20140506-105539.jpg
Nu är det bara 4 dagar kvar på vår resa i Lets Dance! Men jag känner verkligen att jag fått en vän för livet. Den relation Benjamin och jag byggt upp är guld värd och han är verkligen en helt fantastisk person att jobba med. Nu ska vi ge allt vi har i finalen!
🙂 Hoppas ni kollar!

Postad: 6 maj, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Musik, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , | Kommentera (6)

Det finns 6 kommentarer:

Finalveckan!

 1. Frida skrev den

  Ni är helt klart värdiga en vinst på fredag! Benjamin är helt otroligt duktig och både jag och min man anser att du Sigrid är den proffsigaste danstränaren och gör fantastiskt bra koreografierna!

 2. kerstinlindman skrev den

  Hoppas att BEnjamin vinner som är bäst

 3. nett skrev den

  var kommer klänningen ifrån?, den som du hade på final- efterfesten.

 4. Barbro skrev den

  Ett stort grattis till segern.
  Massa kramar till dej och Benjamin.
  Ha en fortsatt bra vår och sommar.

 5. Elin skrev den

  Hej Sigrid! Jag har föjt Let’s Dance slaviskt varje säsong och skulle så gärna vilja börja dansa pardans själv. Men jag är arton år och har aldrig dansat det förut. Jag bor i Uddevalla och utbudet eller möjligheten finns knappt och inte heller har jag någon att dansa med. Jag planerar dock att förhoppningsvis flytta till Göteborg inom en snar framtid. Jag undrar alltså om du vet hur eller var jag skulle kunna börja? Finns det dom som vill dansa med en helt nybörjare eller måste man hitta någon att dansa med själv? Jätta tacksam för svar! Kram 🙂

 6. Elin skrev den

  Grattis till vinst i lets dance, ni förtjänar det!
  Tänkte höra vart du köpt din klänning med mönster som du hade på dig på “efterfesten”? 🙂 (såg bilder på kenzas blogg) såå fin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson