Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Vi vann Lets Dance :)

12 maj, 2014 | Kommentera (6)

VI VANN!!! 🙂

20140512-182101.jpg
Det var en helt fantastisk kÀnsla att stÄ som vinnare av Lets Dance 2014 tillsammans med Benjamin!

Han har blivit en vÀldigt nÀra vÀn till mig och jag Àr sÄ glad att just vi tvÄ fick dansa med varandra. Resan vi har gjort tillsammans den hÀr vÄren Àr nÄgonting jag kommer att minns för livet och se tillbaka pÄ med stor glÀdje.

20140512-182352.jpg

20140512-182405.jpg
Nu har jag 2 röda glasskor hemma hos mig! Haha jag Àr faktiskt vÀldigt stolt!

20140512-182526.jpg
Efterfesten hölls pÄ Grand hotell i Sthlm. Vi möttes av en sjungande kör nÀr vi gjorde entré genom dörren. Det var ett fantastiskt ögonblick och festen var otroligt lyckad.
SjÀlvklart blev det Àven segerdans och annat skoj under kvÀllen.

20140512-182715.jpg
SÅ STOLT ÖVER DENNA KILLEN! Och alla framtrĂ€danden som vi gjort tillsammans denna vĂ„r! 🙂

20140512-182836.jpg
Dagen efter finalen Äkte jag till Gbg tillsammans med min kille. Min fantastiska farmor fyllde 100 Är och vi hade ett stort slÀktkalas för att fira tillsammans. En helt underbar helg! Mycket glÀdje vinna hela Lets Dance, fÄ umgÄs med familjen hela helgen och Àven hinna trÀffa vÀnner igen.

20140512-183112.jpg
Söta vĂ€nner i Gbg 🙂

20140512-182518.jpg

Postad: 12 maj, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vÀnner, Göteborg, helg, Let's dance, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , | Kommentera (6)

Det finns 6 kommentarer:

Vi vann Lets Dance :)

 1. Mias mat- och bakblogg skrev den

  Stort grattis till segern Sigrid!
  Men ni var ju bÀst!
  Mia

 2. Barbro skrev den

  Grattis till segern! Trodde pÄ er frÄn första programmet.
  Kram och ha en fortsatt bra mÄndag.
  ps hÀlsa Benjamin o gratta honom ocksÄ nÀr trÀffar honom ds

 3. nett skrev den

  varifrÄn kommer klÀnningen som du hade pÄ efterfesten?

  • Sigrid Bernson skrev den

   Hej! Den Ă€r frĂ„n Odd molly’ 🙂

 4. Helene skrev den

  Grattis till vinsten! Det har varit en glÀdje att se er dansa under vÄren!

 5. Irene Böhm skrev den

  Hej Sigrid!
  SÄ otroligt roligt att följa din resa, bÄde genom Lets dance, och i bloggen. Du Àr verkligen jÀtteduktig!
  TyvÀrr har vi inte kunnat se programmen, eftersom vi Àr ute o seglar, just nu i Medelhavet, pÄ Mallorca, och pÄ vÀg österut.
  HĂ€lsningar Irene och Thomas

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 Ă„r.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvÀn.
SysselsÀttning: Dansare, artist, skÄdespelerska.
Om mig: Jag Àr en göteborgare som förÀlskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra Är tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. LÄtskrivare och sÄngerska. Utbildad skÄdespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 Är. Stort intresse för trÀning, kost och hÀlsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans pĂ„ rosor" som vi sĂ€tter upp pĂ„ Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den hĂ€r hösten sĂ„ jobbar jag Ă€ven med min musik som jag skriver sjĂ€lv samt trĂ€nar mot nya mĂ„l med min PT MĂ„rten NylĂ©n, kĂ€nd frĂ„n Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den hÀr bloggen kommer att ge blickar frÄn min vardag och det som Àr viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av trÀning, musik och mat. Den kommer Àven att innehÄlla funderingar kring livet, drömmar och mÄl samt tips om hur man fÄr ihop viljan att leva ett medvetet och hÀlsosamt liv med att stÀndigt vara pÄ sprÄng.
Varmt vÀlkomna till min blogg!

Följ Sigrid pÄ Instagram

Följ mig pÄ Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)