Sigrid Bernson

Träningsstart med Move Your Feet

14 maj, 2014 | Kommentera (0)

20140514-084352.jpg
Det blev en väldigt kort paus för mig mellan Lets Dance och starten av Move Your Feet. Igår startade vi igång träningen för att sätta ihop höstens show “En dans på rosor” 🙂

Det ska bli fantastiskt att träffa alla underbara kollegor varje dag och träna men måste också erkänna att kroppen strejkar lite efter den intensiva perioden i Lets dance då jag är lite tröttare än vanligt! Ska försöka fokusera på att sova ordentligt, det är ju den bästa återhämtningen. 🙂

20140514-084836.jpg
Lars-Åke (Babsan) skapar scenkläderna inför showen och igår var vi förbi en sväng för att pröva. Fantastiska plagg!

20140514-085019.jpg
Tobbe i väntan på att prova. Lika glad som alltid!

20140514-085101.jpg
Sambaklänning

20140514-085124.jpg
Jeanette var fantastiskt söt i sin vita kjol. 🙂

20140514-085213.jpg
Stort tack också till vännerna på kurera för den fina buketten 🙂

20140514-090031.jpg
Här står jag på Gullmarsplan och väntar på tvärbanan. Dags att börja repdag nr 2 och jag är väldigt taggad! 🙂
Ha en fin dag!

Postad: 14 maj, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Familj och vänner, Jobb, move your feet, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)