Sigrid Bernson

Premiären av Big Hero 6!

27 januari, 2015 | Kommentera (0)

I söndags var det premiär på Rigoletto för den nya Disneyfilmen Big Hero 6! Benjamin Wahlgren gör en av rösterna  och jag måste säga Wow!! Bra jobbat Benji, filmen och rösterna var grymma!

Det jag gillar med Disneyfilmer är att de alltid lyckas få med en bra moral och ett fint budskap i sina filmer. Den här filmen handlade inte om att hitta  kärlek utan den handlade om vänskap, rättvisa och att godhet alltid vinner i längden. Väldigt fin och spännande historia. Tack Subito event för en fantastisk premiär.

dsc_0084Hej hej här är vi! Petter, hans kusinbarn Elsa och Hugo och så jag! Det var jättemysigt att ta med sig barnen på bio, de tyckte också att filmen var kanoooon!!  big_hero_6_movie-2880x1800Det är bra att karaktärerna var gjorda i lite olika kroppsstorlekar. Dock tycker jag att de i överlag är aaaalldeles för smala. Borde vi inte ha lärt oss av Barbieidealet att göra hjältar och förebilder för våra barn som har hälsosamma kroppar.. Det tror jag vi skulle vinna på i längden. IMG_1523För så här vill vi ju inte att barn ska tänka.. 🙂 Gör om, gör rätt!

Postad: 27 januari, 2015 Av: Sigrid Bernson Kategori: event, helg, invigning | Etiketter: , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)