Sigrid Bernson

Tack Kurera för fantastiska år, ny blogg!

5 mars, 2015 | Kommentera (0)

 

Hej alla härliga läsare!

Först och främst vill jag ge ett STORT tack till alla på Kurera för åren jag har bloggat här hos er. Ni är helt underbara och jag vet att vi kommer att både ses och höras i framtiden också.

Till er fina läsare vill jag berätta att jag fortsätter att blogga men att jag byter portal. Detta är för att använda min blogg som en bredare plattform för alla mina jobb och aktiviteter. Ni hittar mig fortsättningsvis på:

http://sigridbernson.spotlife.se/ 

IMG_0138

Just nu befinner jag mig i Los Angeles där jag skriver musik och hälsar på mina vänner! Det är heeeeelt fantastiskt! Mer om min resa hittar ni på nya bloggen!

Tack och STOR kram!
/ Sigrid

Postad: 5 mars, 2015 Av: Sigrid Bernson Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)