Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Nu måste det vara slut på oturen!

Postad: 14 maj, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vänner, Jobb, Let's dance, må bra, Musik, Okategoriserade, tjej, Träning, TV | Etiketter: , , , , , , | 2 kommentarer

Efter ryggont hos Erik, hjärnskakning för mig samt att både Erik och jag har haft influensa i varsitt program så MÅSTE det väl ändå vara slut på oturen nu??

Vi är framme vid program 8. Det kommer att vara 80-tals musik och vi dansar en cha cha till fantastiska Whitney Houstons “I wanna dance with somebody”

Vi ska även dansa en teamdans ihop med ett annat par och det paret är Oscar och Maria 🙂 superkul. Låten är “final countdown”

I helgen har Erik varit på olika gigg så då passade jag på att njuta lite av sommarvärmen med killen. Det blev premiär för grillen men också premiär för årets första bad. Det var inte alls så kallt som man kunde tro.

20130514-073532.jpg

20130514-074340.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson