Sigrid Bernson

Fotbollskväll och Banansmoothie

Postad: 19 november, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, Kost, Kvällsmat, Okategoriserade, Tips | Etiketter: | Kommentera

20131119-212909.jpg
Världens lättaste och godaste smoothie:
1 banan
Turkisk yoghurt
1 liten tsk vaniljpulver

Lite agavesirap om man vill ha mer sötma men jag tycker det blir sött av bananen.

Mmmmm 🙂

20131119-213112.jpg
Fotboll ikväll! Heja Sverige 🙂

20131119-213138.jpg
Jag passar på att göra hårinpackning under matchen. Den är fantastisk och kommer från Body Shop och doftar blåbär. Innehåller inga parabener eller konstigheter! Tummen upp för det!

Ha en mysig kväll!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson