Sigrid Bernson

Fina, fantastiska Göteborg

Postad: 30 oktober, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Familj och vänner, Forma kroppen, Göteborg, helg, Okategoriserade, vänner | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag är hemma och hälsar på familjen i Göteborg denna veckan. Myyyys! Det var verkligen längesen jag var här längre än en helg. 🙂
I fredags var vi på mammas promoveringsbal. Den var fantastiskt trevlig och jag är superstolt över hennes arbete och engagemang!

20131030-103426.jpg
Roligt att få klä upp sig lite. Petter i frack och jag i klänning. Vad vore en bal på slottet…?

20131030-103526.jpg
Det blir mycket plugg den här veckan. Jag ska lära mig alla repliker i mitt manus utantill till på måndag. Så det är bara att börja trycka in det i huvudet. Men det blir en hel del mysiga cafébesök och promenader också. Främst på mitt favoritcafé Marmelad i Majorna.

20131030-103952.jpg
Haha och självklart går lite av tiden till träningen också. 🙂 Ni har väl börjat förstå att det är ett måste i min vardag. Imorse tog jag en morgon PW med min fantastiska vän Jenny! Då önskar man nästan att man bodde i Göteborg igen, ville aldrig sluta gå. 🙂Jobb mellan jobb och sommar i mitten

Postad: 23 juli, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Familj och vänner, Forma kroppen, Jobb, Joggning, må bra, Okategoriserade, tjej, Träning, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

Är i Sthlm denna vecka och har spelat in sista delen av programmet Trinny & Susannah. Kan tyvärr inte säga exakt vad som hände men jag är numera mörkblond och väldigt nöjd.
Det fanns så mycket snygga kläder i studion att om jag hade haft möjlighet så hade köpt upp hela garderoben 🙂

20130723-154224.jpg
Vilar upp mig mellan sommarens seglarläger på Norröra (Saltkråkan) i Stockholms skärgård.

20130723-153620.jpg
Petters mamma har världens mysigaste fik i en sjöbod här ute. Den ligger precis nedanför snickargården, helt fantastiskt!

Här finns det även sjukt bra stigar att springa på. En “röd” slinga om man vill springa lite längre (5km) och en kortare slinga om man vill ta det lite lugnare.
Jag försöker att springa i intervaller för att få upp flåset lite bättre. Kanske håller jag på att bli galen men jag älskar det! Morgonspring och därefter morgondopp i havet, helt enkelt det bästa sättet att vakna på 🙂

20130723-154857.jpgEn kulturell helg

Postad: 14 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Familj och vänner, Fritid, Tips | Etiketter: , , , , | Kommentera

Vilken helg!!!
Jag har haft min syster på besök hela helgen och wow vad mycket man kan hinna på bara två dagar..

En Må-Bra-Musikal
Igår på lördagskvällen var vi på DIRTY DANCING på Chinateatern.
För er som inte har sett den kan jag verkligen rekommendera att boka en biljett. Storyn var välarbetad, karaktärerna var roliga och dansen var härlig.  Dessutom måste jag passa på att ge en eloge till mina vänner Anders Jacob och Ludwig Jerkander som båda två lyfte showen med sin dans.

 

Idag har jag äntligen tagit mig till FOTOGRAFISKA. I ett år har jag försökt komma dit och idag blev det äntligen av.

Det var fyra pågående utställningar där idag med många fina fotografier.
Mest av alla gillade jag Christer Strömholms utställning, CHR. Han jobbade med svart/vita bilder och lyckades att fånga speciella ögonblick och mycket liv i sina bilder. Hans utställning pågår fram till den 25 November.

 

Vi har även hunnit med en hel del café häng denna helg.
Men bäst av alla var Chevre-salladen på Café Rival, Maria Torget. Rekommenderas*
Stämningen var härlig och lugn, personalen var trevlig och inredningen fin. Väggarna är fyllda med tavlor på skådespelare och artister vilket ger en härlig retro, modern, konstnärlig känsla.

Tack Elin, vad kul att du kom upp till Sthlm.

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson