Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Jag som Avatar

Postad: 5 mars, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Dans, må bra, tjej | Etiketter: , , , , , , | En kommentar

Den som har sett 3D filmen Avatar har säkert undrat hur man själv skulle se ut om man var en Avatar.
Jag passade på att testa detta då vi hade sminklektion på Calle flygare idag.

Först sminkade jag halva ansiktet.
Ena sidan som om jag vore gammal och andra sidan som en fantasy figur.

20130305-194358.jpg

Därefter sminkade jag hela ansiktet till fanstsy då jag tyckte det var roligare.

20130305-194512.jpg
Med andra ord älskar jag att gå i skolan. Imorgon ska vi sminka sår och andra läskigheter.

Min eftermiddag var minst lika rolig den. 2 timmars dansrep inför vårens jobb… Det blir supersnyggt och snart kommer jag att uppdatera mycket, mycket mer om detta äventyr.

20130305-195930.jpg

Härliga ord att avsluta kvällen med.
Nu ska jag ha en myskväll i min soffa och försöka vara duktig och lägga mig i tid. Även fast jag alltför ofta fastnar i nån rolig tv serie.. De borde inte få sändas vid läggdags 😉Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson