Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Showrep och Ninjaträning

Postad: 14 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, Forma kroppen, helg, Jobb, Let's dance, Mårten Nylén, PT | Etiketter: , , , , | Kommentera

20130914-181242.jpg
Igår var det hårdträning med Mårten Nylén. Det var sjukt kul, sjukt jobbigt men sjukt värt det!
Min förkylning blev kortvarig, den försvann efter bara två dagar. Lucky meee!

20130914-181552.jpg
Idag har jag hängt med det här gänget. Jag och Kristjan ska göra en dansshow nästa vecka och lånade Oksanas och Jonathans lokal ute i Tyresö för att repa lite. Deras dansskola heter Dance Factory. Ett bra tips till den som vill ha grymma lärare och gå på bra danskurser! 🙂

20130914-181917.jpg
Får inte glömma att Hugo var med idag också! Det är Jonte och Oksanas söta och lilla (väldigt lilla) hund.Härlig att dansa igen med Anton Hysén!!

Postad: 27 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Dans, Familj och vänner, Göteborg, Jobb | Etiketter: , , , , | Kommentera

Nu befinner jag mig hemma i Göteborg.
Min mamma doktorerade igår, fredag 26 oktober. Jag är så oerhört stolt och imponerad över hennes arbete.
Detta skulle såklart firas ordentligt och vi hade därför en heldag igår med disputation, lunch och stor fest på kvällen.


Massa fina blommor fick hon.

 

Som överraskning på kalaset så förberedde jag och Anton 2 dansshower tillsammans.
Vi lärde även ut salsa och det blev så otrooooligt lyckat.


Det är alltid lika kul att få dansa med Anton. Han är så otroligt duktig och kommer ihåg alla steg.
Vi körde även flera lyft och volter tillsammans. Så sjukt kul.

 


Sedan blev det fin middag på Långedrags värdshus.

 

Som sagt är det alltid lika roligt att få göra shower med Anton. Jag ser honom som en av mina bästa vänner och han känns faktiskt som en bror till mig. Vi kommer att göra flera event inom kort tillsammans. Det blir en hel del företagsshower och uppvisningar för skolor osv..

 

Nu måste jag skynda iväg igen. Ska passa på att träffa min vänner i Göteborg ikväll.
Kanske kan bli en sväng på stan också. 🙂

 

 

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson