Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

En Syster

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Familj och vänner, Fritid | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

På Calle Flygare  läser vi nu om svenska poeter och författare och ska själva hitta dikter som tilltalar oss. Efter en stunds letande hittade jag idag flera dikter skrivna av Siv Andersson som jag fastnade för.

En av dem heter EN SYSTER.  Då min storasyster Elin är en av mina närmsta vänner kändes det som att dikten passade bra in på oss.

Dessutom kommer hon till Sthlm för att hälsa på mig till helgen. Vi har redan bokar biljetter till Dirty Dancing på China teatern på kvällen. 🙂 Ska bli så sjuuuuuuukt kul då jag faktiskt inte har sett den än..

Här kommer dikten:

EN SYSTER

En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla… eller stora…
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt…
En syster är en gåva
– en ovärderlig skatt.

av Siv Andersson

 Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson