Sigrid Bernson

Se mig i “Fångarna på fortet” på fredag!

Postad: 11 februari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Forma kroppen, gym, Okategoriserade, Träning, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

Vaknade med en mör känsla i kroppen idag. Jag hade lite mycket energi igår kväll så det blev ett spontanbesök på gymmet.

20140212-112706.jpg
Älskar serien “how i meet your mother” och kände mig riktigt hurtig när jag tittade på serien på crosstrainern istället för hemma i soffan. 🙂

För den som är sugen på att se mig kämpa på “Fångarna på fortet” så sänds avsnittet då jag tävlar nu på fredag, kl 20.00 TV4.

20140212-113521.jpg
Jag kan avslöja att jag hade ett av mitt livs värsta ögonblick på fortet.
Jag fick trotsa min höjdskräck och gunga över borggården och de hungriga tigrarna.
Det läskiga var att banden som var kopplade till min sele inte var spända. Vilket innebär att känslan när jag stod där var att jag inte satt fast alls… Skulle jag ramla så skulle banden ta emot mig men inte med en gång… Sjukt läskigt!

Haha det kanske inte alls kommer se så farligt ut men det ska bli kul att kolla.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson