Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Tillbaka i människobyn

Postad: 7 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Forma kroppen, komma i form, Okategoriserade, tjej, Träning | Etiketter: , , , | Kommentera

Nu är sommarens segling slut och jag är tillbaka i människobyn. Det är så mycket som jag vill blogga om.
Jag har bland annat läst en otroligt bra bok som heter “Ett sötare blod”. Den rekommenderar jag starkt och kommer även att skriva ett blogg inlägg som förklarar varför och vad den handlar om. 🙂

20130807-224434.jpg
Idag startade jag dagen med ett träningspass hemma på 30 minuter och sedan en 50 minuter lång PW. Efter att ha varit på en liten ö med ganska dåliga tränigsmöjligheter så var det skönt att få röra lite på sig igen.Götlaborg Göttlaborg

Postad: 14 juni, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Familj och vänner, Forma kroppen, Göteborg, komma i form, må bra, Okategoriserade, vänner | Etiketter: , , , , | Kommentera

Är nere hos mina föräldrar i Göteborg några dagar. Mysigt att komma hem lite. Fast många timmar har gått åt till att städa ur mitt rum och packa upp saker jag fått av min farmor på vinden.
Stadsmissionen fick idag en stor sopsäck med kläder från mig. Jag tycker det är toppen att man kan skänka bort saker. Otroligt vad mycket man kan hitta hemma.

20130614-145746.jpg

Det planeras även för fest!
En av mina närmsta vänner har 25 års fest i Malmö imorgon.
Tillsammans med två grymma brudar ska vi vara toastmasters, eller toastmadamer som det kanske ska heta.
Det blir roadtrip ner och sedan flyg upp till Sthlm på söndag. För att sedan direkt flyga vidare till Frankrike.
Haha full rulle men jag älskar det!

20130614-150540.jpg

20130614-150553.jpg
Inspiration för dagens träning. För mig blir det en PW idag.Samba week

Postad: 18 april, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Fritid, Jobb, Let's dance, Musik, Okategoriserade, Tankar, tjej, TV | Etiketter: , , , , , , | En kommentar

20130418-203747.jpg

En helt galen vecka har det varit 🙂
Många timmar i danslokalen och så fort jag varit på andra platser så har det varit för andra jobb..

MEN ikväll är jag hemma och laddar inför morgondagens Samba program 🙂
Erik har varit så otroligt duktig denna veckan. Samba är en svår och snabb dans men han har verkligen kämpat och gjort mig mycket stolt. Ska bli kul att dansa imorgon.

Vi är par nr 5 imorgon!
Skönt! 😉
Jag gillar inte att vänta för länge på att få dansa. Hoppas att ni är med oss och kollar. Kommer att bli ett fartfyllt program.

OCH GLÖM INTE ATT DET ÄR NI DÄR HEMMA SOM VI DANSAR FÖR 🙂

20130418-204634.jpg

20130418-204657.jpg
När jag kom hem idag hittade jag en goodiebag hägnades på min dörr från Kurera! Otroligt uppskattat 🙂 tack för sminket, parfymerna och krämerna.
Riktigt bra produkter från “Dr.Hauschka” och “Love & Toast”
🙂

20130418-205023.jpg

KRAM TILL ER ALLA!!Rum 39

Postad: 22 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Fritid, Okategoriserade, Tips | Etiketter: , | Kommentera

Man brukar säga att livet blir lite roligare om man vågar vara lite spontan ibland. Själv gillar jag att planerna och har nästan alltid mina dagar fullbokade.
Igår efter skolan så tog jag och några klasskompisar spontant en onsdagsöl.
På väg hem sent på kvällen så inser jag att jag glömt nycklarna i skolan.
Den lite spontana kvällen blev väääldigt spontan då den slutade med att jag fick sova i en väns studentlägenhet i rum 39 istället på en inte jätteskön luftmadrass 🙂

Nu är jag äntligen hemma. Ikväll blir det hemmaspa och nyttig kycklingsallad framför TVn..

Den här morgonrocken köpte jag i veckan på Lindex. Den rekommenderar jag gärna! Väldigt mysig faktiskt.

20121122-192345.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson