Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Stackars mitt knä!!!

Postad: 20 november, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Okategoriserade, skada | Etiketter: , | Kommentera

I söndag börjande mitt knä svullna upp och kännas lite inflammerat.
Jag kletade på lite voltaren, tog en Ipren och tänkte att “det här läker väl över natten”..

Meeeeen där hade jag fel.
Idag har jag suttit på akuten med mitt knä som nu gör så ont att jag inte kan gå på det. Nu käkar jag antibiotika och hoppar på kryckor men ska helst inte stödja på benet alls. Inte så passande när man är med i en pjäs och har ett tight träningsschema.

20131120-191301.jpg

20131120-191310.jpg
Själva såret är inte orsaken till smärtan utan det är svullnaden runt knäskålen. 🙁

20131120-191655.jpg
Det är fruktansvärt att inte kunna röra på sig på grund av ett dumt knä. När man inte kan eller får någonting så vill man ju alltid ha det extra mycket. Jag hoppas och ska göra allt för att det här ska gå över.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson