Sigrid Bernson

Utomhusgympa

Postad: 8 oktober, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Familj och vänner, gym, komma i form, Okategoriserade, tjej, Träning, vänner | Etiketter: , , , | Kommentera

20131008-214808.jpg
I Rålambshovsparken finns ett bra utomhusgym. Jag fick lite minnen från mellanstadiet när jag såg ringarna och var bara tvungen att testa några gamla trick. Ikväll var jag där tillsammans med min vän Sofia. Det är väldigt kul att träna tillsammans med någon. Man liksom snackar av sig samtidigt. Tjejsnack och träning, det är fin multitasking det!

20131008-215132.jpg
Dagens inspirationsbild!
Haha jag var faktiskt även på gymmet imorse. Spinning och corepass. 🙂 sjuuuukt trött i kroppen nu men jag är lycklig eftersom jag vet att jag har sovmorgon imorgon 🙂Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson