Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Idag släpps min låt “Feel Alive”

Postad: 8 juni, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Feel Alive, Musik, Okategoriserade, Spotify | Etiketter: , , , , , , | Kommentera

Idag händer nått riktigt roligt! Idag släpps min låt “Feel Alive” på Spotify och iTunes! 🙂

20140608-131855.jpg
Foto: Tomasz Józiewicz, Styling: Evelina Af Engström, Klänning: Odd Molly, Smink: Maria Persson

Jag skrev och sjöng in låten som ledmotiv till vår dansföreställning “En Dans På Rosor” som har premiär den 4:e September i Stockholm! Fantastisk föreställning under ledning av Tobias Karlsson med vårt nya danskompani.
Biljetter säljs på Ticnet och Resia.

Låten handlar om ett ögonblick på dansgolvet, ett möte mellan två människor och känslan av att bara släppa allting och helt försvinna in i musiken. Att känna sig levande.

In och lyssna!Recording

Postad: 27 januari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera

Idag har jag spelat in en egenskriven låt i studio. Låten kommer att förknippas med den dansshow som jag kommer att vara aktuell med till hösten, showen är skapad och leds av Tobias Karlsson.

20140127-215348.jpg
Vi som dansar ingår i en grupp som heter “Move Your Feet” och föreställningen som sätts upp heter “En dans på rosor” och kommer spelas hela hösten i Sthlm.

Jag återkommer om biljettsläpp samt med mer spännande information 🙂

Jag älskar musik och jag älskar dans. Kombinationen av dessa två ingredienser är helt oslagbar!!!

Med andra ord:
“Today has been a good day”
🙂Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson