Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Favorit frukost!

Postad: 19 maj, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, Frukost, komma i form, Kost, må bra, Mårten Nylén, move your feet, Odenplans integrerade hälsoklinik, Okategoriserade | Etiketter: , , , , , , | 2 kommentarer

Igår hade jag en helt ledig söndag! Den var efterlängtad och helt underbar.

20140519-095137.jpg
För det mesta spenderade jag dagen här i solen. 🙂 men hann även med en morgonpromenad och en basketmatch med Petter innan middag.

20140519-095448.jpg
Haha, det här var jag igår. 🙂
Idag är det start på en ny vecka som är full med roligheter och mycket träning.

20140519-095655.jpg
Min favvo-frulle 🙂 kanske inte ser så spännande ut men jag älskar att starta dagen med två hårda mackor, ägg och kaffe! Perfekt!

Nu ska jag på naprapat och akupunkturbehandling hos min svärmor Mia på Odenplans integrerade hälsoklinik. När man tränar mycket så är det bra att se efter ryggen och kroppen så att allting är i fas.

Därefter blir det träning med “Move your feet” och även ett styrkepass hos Mårten Nylén!

Lets do this!! 🙂Fullbokat liv

Postad: 1 oktober, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean Train Dirty, Familj och vänner, helg, Jobb, Let's dance, Okategoriserade | Etiketter: , , , , | Kommentera

Ojojoj. Det har hänt så mycket den senaste veckan och tiden bara springer. Det innebär att vi är mitt uppe i hösten och skolan och jobbet tar tid.

I helgen var min familj uppe i Stockholm på besök. Det var helt underbart att få träffa dom igen. Min syster sprang Lidingöloppet på söndagen, så stolt över henne. Samtidigt var jag i Haninge med Kristjan och gjorde massa dansshower i köpcentret Port 73.

20131001-204837.jpg
Träningen går fint den med. Förra veckan råkade jag sträcka en muskel i ryggen, det känns fortfarande lite konstigt men det går åt rätt håll 🙂
Jag har kommit på att det är sjukt nice att träna mycket i början på veckan. Då har man liksom kickstartat veckan och skjuter inte upp träningen.
Igår gick jag en PW på morgonen och körde core-träning på kvällen.
Idag startade jag dagen med att köra ett spinningpass kl 07.00 innan skolan. Faktiskt helt grymt skönt!

20131001-205403.jpg
På väg till skolan efter spinning!
Det var en lång repdag idag. Vi håller på att undersöka nya scener och lära oss sångerna i Rent. Det är mycket jobb men fantastiskt roligt!

20131001-205640.jpg
Fin bild från Kureras födelsedagsfest. Jag gick dit tillsammans med Lisa som är min killes brors flickvän. Det var mycket trevligt! 🙂Lite tjuvstart på julen

Postad: 26 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera

Nu är jag på väg till danscenter på Liljeholmen för att ha mitt måndagspass 🙂 Är riktigt sugen på att dansa idag!!

Jag längtar verkligen till jul nu och har redan tjuvstartat lite genom att tända min adventsgran.. Haha busigt men det är så mysigt när det lyser upp lite.

20121126-174032.jpg

Jag har även skämt bort mig själv lite i helgen med att köpa ett par nya skinnstövlar från Scorett där jag jobbar ibland..
Väldigt nöjd!!

20121126-174328.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson