Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Hinna på en timma!

Postad: 2 oktober, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Joggning, komma i form, Okategoriserade, teater, tjej, Träning | Etiketter: , , | Kommentera

Igår hade jag bara 2 timmar från det att jag kom hem från skolan tills det att jag skulle sticka igen. Men istället för att strunta i träningen så går det faktiskt att hinna, OM man bara vill.

Jag hann springa i 30 minuter, 6,3 km på Kungsholmen. Sedan hann jag stretcha, duscha, laga en omelett och slänga på en klänning 🙂 jag skulle till Gamla stan och kolla på teatersport på Engelen.

20131002-203020.jpg
Jag använder appen runkeeper när jag springer. Det är kul att ha koll på distans och tid. 🙂

20131002-203118.jpg
Mårten Nylén har även lärt mig träna med pulsklocka. Det är GRYMT. Man lär sig känna i kroppen när pulsen stiger och man kan kolla av på klockan om man borde öka träningen för att få upp pulsen eller inte. Igår hade jag en maxpuls på 192. <3 🙂
Jag har även en ny jacka från Reebok. Den är superskön att springa i nu när det börjar blir kallt ute.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson