Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

RUGTIME – Marockansk inredning

Postad: 25 januari, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: helg, inredning, Okategoriserade | Etiketter: , | Kommentera

Idag öppnar RUGTIME med öppet hus 13-16. Det är en liten butik som säljer handgjorda marockanska mattor och marockansk inredning!
20140125-122236.jpg
Framöver öppet på söndagar 13-15. För adress och mer information ring 0707 508643

Jag älskar inredning och den här stilen. Ska man köpa en ny matta så är det här definitivt stället att gå till.

20140125-122733.jpg
Igår försökte min kille övertyga mig om att kladdkaka går att göras i mikrovågsugn. Resultatet är kanske ingenting man skulle bjuda på och förtjänade inte en egen bild. 🙂 men jag kan inte ta ifrån honom att det smakade kladdkaka… HmmSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson