Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Testa Salsa

Postad: 12 januari, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Musik, salsa, Tips, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Igår var jag på Stockholm Salsa Dance med några vänner och skakade loss höfterna till de förföriska rytmerna av salsa 🙂

Salsa är en fantastisk dans att dansa socialt. Det finns ett stort kursutbud och flera olika ställen att dansa på här i Stockholm.

Olika ställen har socialdans på vardagar och helger. Detta gör att det är lätt att planera in i ett annars fullt schema.

3 timmar dansade vi totalt igår.
Både träning för kroppen och för mungiporna eftersom jag inte kan låta bli att le stort när jag dansar. Det finns få saker som gör mig så glad.

För den som är nyfiken, modig, eller rastlös så har STOCKHOLM SALSA DANCE öppet hus nu kommande vecka på tisdag 15:e och torsdag 17:e januari.
Mitt i stan: Adolf Fredriks kyrkogata 13.

Då kan man testa följande danser:
Salsa, Bachata, Salsa Cubana, Ladies Style, Tango, Zumba och Regeatton! Schema för Öppet Hus hittar ni på deras hemsida 🙂
www.stockholmsalsadance.com

TESTA, JAG LOVAR ATT DET ÄR KUL!!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson