Sigrid Bernson

Bilder från veckan :)

Postad: 20 mars, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Let's dance, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , | 3 kommentarer

20140320-103029.jpg
Imorgon är det dags igen och igår repade alla paren i studion. Det gör vi varje onsdag för att testa golvet och alternativa kameravinklar.
Journalisterna var på plats och här är några av bilderna från vår salsa. 🙂

20140320-103428.jpg
Vi repade även vårt öppningsnummer GIRLS! Det kommer bli magiskt!

20140320-103520.jpg
Träningen går bra. Benjamin hittar alltid sätt att roa sig på i pausen..

20140320-103636.jpg
Vattenkrig är man aldrig för gammal för, tror jag vann! 🙂

20140320-103846.jpg
Smygtitt på fredagens klänning.

20140320-104022.jpg
Imorgon ska jag sminkas redan 11 på morgonen. Det är långa dagar i studion på fredagar men jag är super taggad. En hel kväll med bara salsa och samba! Kan det bli bättre?
Vi dansar som par 9, sist alltså! Håll tummarna och skaka gärna med i vår Salsaaa! :))Salsa!

Postad: 17 mars, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , , , | Kommentera

20140317-230430.jpg
Såååå kul att det gick så otroligt bra för Benjamin och mig i Paso Doble i fredags. Fullpott med 30 poäng från juryn! Tjohoooo!

Nu är det ny vecka och nya tag! Det är dags för SALSA!
Denna vecka kommer alla paren att skaka rumpa då hälften av oss dansar salsa och den andra hälften dansar samba! Väldigt kul och samtidigt en utmaning att urskilja sig från mängden.

Just nu är jag på väg hem från 6 timmars träning med Benjamin. Bara 3 dagar kvar att träna innan det är fredag igen.
Haha det är sjukt hur fort en Lets Dance vecka går! Men Benjamin är värdens finaste danspartner och person så att träna med honom är faktiskt alltid underbart!

20140317-231207.jpg
Idag har vi även tränat med alla proffsdansare till veckans öppningsnummer. Det är vi GIRLS som kommer att dominera dansgolvet på fredag! Fanatiskt att få jobba ihop med dessa underbara människor. 🙂

Nu ska jag hem och vila inför morgondagens salsamaraton! Jag är inte så avundsjuk på Benjamin som faktiskt ska skriva prov kl 08.00 i skolan. All eloge till honom som kämpar på med skolan och samtidigt kör Lets Dance!!! Vilken kille!!!

Hoppas snön är borta imorgon. Nu vill vi ha vår!Testa Salsa

Postad: 12 januari, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Musik, salsa, Tips, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Igår var jag på Stockholm Salsa Dance med några vänner och skakade loss höfterna till de förföriska rytmerna av salsa 🙂

Salsa är en fantastisk dans att dansa socialt. Det finns ett stort kursutbud och flera olika ställen att dansa på här i Stockholm.

Olika ställen har socialdans på vardagar och helger. Detta gör att det är lätt att planera in i ett annars fullt schema.

3 timmar dansade vi totalt igår.
Både träning för kroppen och för mungiporna eftersom jag inte kan låta bli att le stort när jag dansar. Det finns få saker som gör mig så glad.

För den som är nyfiken, modig, eller rastlös så har STOCKHOLM SALSA DANCE öppet hus nu kommande vecka på tisdag 15:e och torsdag 17:e januari.
Mitt i stan: Adolf Fredriks kyrkogata 13.

Då kan man testa följande danser:
Salsa, Bachata, Salsa Cubana, Ladies Style, Tango, Zumba och Regeatton! Schema för Öppet Hus hittar ni på deras hemsida 🙂
www.stockholmsalsadance.com

TESTA, JAG LOVAR ATT DET ÄR KUL!!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson