Sigrid Bernson

Värsta morgonen…

Postad: 13 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Göteborg, Okategoriserade, Resa, Tåg | Etiketter: | 2 kommentarer

Ikväll ska jag och Anton göra en dansshow i Göteborg.
Därför var jag uppe tidigt imorse för att ta tåget.

Det första som händer är att jag inser att jag köpt fel biljett. Jag köpte tydligen en biljett som avgick från Gbg istället för att ankomma dit. Ååååååå TYPISKT!!
Så jag köper en ny biljett till nästa tåg mot Göteborg.
Det visar sig att det nya tåget har fel på bromsarna och vi blir stående i Älvsjö i 2 timmar…
Otursdag……? Hoppas inte det!
Nu rullar vi iaf
Hoppas Anton haft en skönare start på dagen.

Näh nu glömmer vi denna usla morgon och kör järnet på dansen ikväll istället!!!

20121113-104650.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson