Sigrid Bernson

Måååålgång på Calle Flygare

Postad: 20 december, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Familj och vänner, Jul, Okategoriserade, Trysil | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Efter en höst mer galen än någonsin med slutproduktion i skolan, jobb och träning så står jag plötsligt vid målgången. Jag ber om ursäkt för min frånvaro på bloggen den sista månaden. Vår föreställning ORENT tog all vaken tid på dygnet men blev också en föreställning som berörde många människor. Den var rå, äkta och kom direkt från våra hjärtan. Förhoppningsvis kommer vi fortsätta att spela i vår. Jag håller er uppdaterade. Missa inte detta.

20131220-094153.jpg

20131220-094205.jpg
Nu är min tid på Calle Flygare slut. I 2 år har jag studerat på denna underbara skola och de vänner jag fått där är vänner för livet.
Samtidigt som det är tråkigt att en så rolig period av livet slutar så väntar nya äventyr runt hörnet. Jag är taggad på framtiden. Nu siktar jag mot stjärnorna, ska ni med?

20131220-093717.jpg
Vår fantastiska regissör Malin Arvidsson.Heeeeelt slut i kroppen!

Postad: 23 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, komma i form, Okategoriserade | Etiketter: , , , | 3 kommentarer

20130923-203224.jpg
Idag var det som om alla muskler i min kropp gemensamt hade bestämt sig för att strejka. Jag var verkligen inte sugen på att träna när jag kom hem efter skolan. Men jag gjorde det ändå! Ibland måste man bara bita ihop och vara stolt för att man trotsar kroppen och följer träningsschemat. Heja mig!!

20130923-203549.jpg
Nu ska jag plöja igenom 3 pjäser som handlar om kärlek mellan två kvinnor. Då jag spelar lesbisk brud i RENT så är jag på jakt efter nya infallsvinklar och inspiration. Sitter ni inne på nån bra film eller manus så får ni mer än gärna tipsa mig om det!Kort träning är bättre än ingen!

Postad: 28 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Din kropp, Ditt val, Forma kroppen, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , | Kommentera

20130828-174424.jpg
Nu när skolan har startat igen är det inte alltid lika lätt att få in träningen i schemat. Men som sagt, en kort träning är bättre än ingenting alls. Därför blev det ett snabbt joggingpass för mig idag.

Jag har bara ett halvår kvar på Calle Flygare nu. Känns både roligt och lite vemodigt. Men denna terminen har vi börjat med 40 minuters uppvärmning innan lektionstart. Det kan innebära styrketräning, smidighet eller kondition. Jag älskar det initiativet. Det är väldigt skönt resten av dagen om man känner att en del av träningen redan är avklarad på morgonen 🙂 Braaaaa beslut Calle Flygare, tummen upp!

20130828-173608.jpg
Dagens inspirationsbild.Jag som Avatar

Postad: 5 mars, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Dans, må bra, tjej | Etiketter: , , , , , , | En kommentar

Den som har sett 3D filmen Avatar har säkert undrat hur man själv skulle se ut om man var en Avatar.
Jag passade på att testa detta då vi hade sminklektion på Calle flygare idag.

Först sminkade jag halva ansiktet.
Ena sidan som om jag vore gammal och andra sidan som en fantasy figur.

20130305-194358.jpg

Därefter sminkade jag hela ansiktet till fanstsy då jag tyckte det var roligare.

20130305-194512.jpg
Med andra ord älskar jag att gå i skolan. Imorgon ska vi sminka sår och andra läskigheter.

Min eftermiddag var minst lika rolig den. 2 timmars dansrep inför vårens jobb… Det blir supersnyggt och snart kommer jag att uppdatera mycket, mycket mer om detta äventyr.

20130305-195930.jpg

Härliga ord att avsluta kvällen med.
Nu ska jag ha en myskväll i min soffa och försöka vara duktig och lägga mig i tid. Även fast jag alltför ofta fastnar i nån rolig tv serie.. De borde inte få sändas vid läggdags 😉House of Shapes

Postad: 31 januari, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Calle Flygare, Dans, Frukost, Kost, Musik, Tips, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Igår testade jag på att träna på gymmet “House of Shapes” som jag skrivit om tidigare.
De har massa olika pass och därav många olika danspass som man kan gå på.
Hiphop, musikal, jazz, balett och musik-video-Dance är några av passen.

Är man dansare som vill ha lite roligare träning är detta perfekt. Nya koreografier och ett härligt gym med bra redskap och duschar 🙂

Nu är jag på väg till Calle Flygare efter en härlig sovmorgon. Idag står improvisationsteater på schemat 🙂

Men först en härlig scones frukost!

20130131-114324.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson