Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Det är nu det börjar!

Postad: 2 mars, 2014 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Musik, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , , | 2 kommentarer

Premiären av Lets Dance är avklarad och då den gick galant så kan ni förstå hur glada vi är och hur stolt jag är över Benjamin.
Vi tog ledningen med 18 poäng 🙂 Helt otroligt! 🙂 Trycket och stämningen i studion var hög, det kändes nästan som final. Extremt kul att premiären var så efterlängtad!
Nu är det slowfox som gäller och jag ser verkligen fram emot att få träna Benjamin i fler danser. Hoppas vi får dansa vidare på fredag, det är nu det börjar på riktigt. På fredag måste ett par lämna och vi ska göra allt i vår makt för att det inte ska bli vi. Hoppas ni är med oss och kollar 🙂

20140302-084015.jpg

20140302-084033.jpg
Världens bästa Anton Hysén var även på plats i publiken. Här testade vi vårt slut som vi hade när vi dansade cha cha 2012. Väldigt dansant!

20140302-085057.jpg
Innan dansen!

20140302-085200.jpg
Dagens frulle! Det är många timmar som spenderas på träningen nu. Idag har vi dansat 7 timmar. Puh! Vi har som sagt slowfox som dans denna vecka! Det kommer bli magiskt!
Idag har vi tragglat steg och försökt få Benjamin att förstå koreografin. Han är så underbar att jobba med. Rolig! Och noggrann. I like!

20140302-184438.jpg
Haha lite Grease mellan slowfoxträningen! Vi tyckte vi liknade originalet rätt bra 🙂

Nuuuu dags att träna öppningsnummer med de andra dansarna. Haha 12 timmar på träningen idag. Klapp på axeln till mig! 🙂Äventyret fortsätter

Postad: 6 maj, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, helg, Let's dance, Okategoriserade, tjej, TV | Etiketter: , , , , | En kommentar

Måndag idag. Ny vecka, nya danser. Fast vår vecka börjar egentligen redan på lördagen. I Lets dance finns inte riktigt vanlig helgledighet utan det är direkt ny dans som ska skapas och tränas in.

Förra veckan hade jag influensan. Det var hemskt jobbigt med tanke på att vi dansade jive. Vi fick lite hjälp utav Jeanette Carlsson som kom in och övade med Erik som tur var.

Den här veckan är det Erik som har lite jobbigt. Han råkade skada ryggen på sändningsdagen. Så vi tar det lite lugnare nu i början med lyft och så. Men vi hoppa kunna bjuda på en riktig show på fredag ändå!!

20130506-134948.jpg
Veckans dans är slowfox. Den är lugn, vacker och lite svår. Kommer bli toppen!!
Nu kör vi!!Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson