Sigrid Bernson

Rum 39

Postad: 22 november, 2012 Av: Sigrid Bernson Kategori: Fritid, Okategoriserade, Tips | Etiketter: , | Kommentera

Man brukar säga att livet blir lite roligare om man vågar vara lite spontan ibland. Själv gillar jag att planerna och har nästan alltid mina dagar fullbokade.
Igår efter skolan så tog jag och några klasskompisar spontant en onsdagsöl.
På väg hem sent på kvällen så inser jag att jag glömt nycklarna i skolan.
Den lite spontana kvällen blev väääldigt spontan då den slutade med att jag fick sova i en väns studentlägenhet i rum 39 istället på en inte jätteskön luftmadrass 🙂

Nu är jag äntligen hemma. Ikväll blir det hemmaspa och nyttig kycklingsallad framför TVn..

Den här morgonrocken köpte jag i veckan på Lindex. Den rekommenderar jag gärna! Väldigt mysig faktiskt.

20121122-192345.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson