Sigrid Bernson

På promenad genom stan

Postad: 14 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, komma i form, må bra, Okategoriserade, Träning | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Tunnelbana kan man åka hela vintern så denna vecka har jag testat att gå istället. Från Kungsholmen till Medborgarplatsen på söder tar bara 30 minuter. Det finns många smidiga genvägar och broar att gå på samtidigt som det är grymt vackert.
Jag är fortfarande fascinerad av alla öar i Stockholm. Det är verkligen en fantastisk stad det här.
Plus, det skadar ju inte md lite extra motion också 😉

20130816-151139.jpg
På bron

20130816-151504.jpg
Mot gamla stan.
Glöm inte att ta med paraply också. Jag råkade ut för en liten skur på vägen 🙂

20130816-151713.jpg
Denna vecka har jag även gjort någon form av utomhusaktivitet varje dag. Så som att cykla, springa och gå.
Nu är dagens träning precis avklarad och jag njuter av en kaffe i sängen. Liten omladdning innan det bär av in mot stan på jakt efter fotbollsskor, haha japp ni läste rätt: fotbollsskor 🙂 berättar mer snart!

20130816-152055.jpgSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson