Sigrid Bernson

Superkvinnan

Postad: 12 oktober, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, Forma kroppen, gym, Mårten Nylén, Okategoriserade, PT | Etiketter: , , | Kommentera

20131012-164741.jpg
Det är helt fantastiskt att få träna för Mårten Nylén! Han får mig att känna mig superstark och pushar mig att kämpa lite hårdare för varje träning.
Idag var jag ett vrak när jag rullade ut sängen 07.00 på morgonen. Ingen muskel i min kropp jublade åt tanken på ett morgonpass. Men den känslan var som bortblåst på gymmet. Mårten hade lagt ett grymt cirkelschema och efter första varvet var jag helt på banan igen. Efter träningen gick jag ut från gymmet och kände mig som en superkvinna. Och den känslan sitter i hela dagen. 🙂 Fantastiskt!

20131012-165259.jpg
Igår gjorde jag en rolig filminspelning tillsammans med den här killen. Tejbz! Han ska i ett nytt program testa saker på D. Så vad passar väl bättre då än dans? Vi hade superkul. Det var längesen jag skrattade så mycket. Jag kommer att hojta till när jag vet var och när programmet sänds.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson