Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Sigrid Bernson

Sweeeet svett

Postad: 22 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Eat Clean, Forma kroppen, Joggning, komma i form, må bra, Okategoriserade, tjej, Träning | Etiketter: , , | En kommentar

Ser man fin ut efter ett träningspass så har man inte tränat ordentligt. Här ska det svettas 🙂
Det är i alla fall min teori.

20130822-195647.jpg

20130822-195658.jpg
Jag funderade även idag på om jag springer snyggt eller inte. Så jag fråga min kille och han sa att jag inte springer direkt jättesnyggt.. Haha men även att det sällan är så många som gör det.
Huvudsaken är väl att man tränar antar jag.

20130822-200400.jpg
Hittade även en restaurang vid sickla Kaj som heter “Göteborg”. Ett tips till er göteborgare som bor i Stockholm och som snabbt vill åka till Götet. 🙂



Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson