Sigrid Bernson

Tango :)

Postad: 2 april, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Dans, Jobb, Let's dance, Musik, Okategoriserade, tjej, TV | Etiketter: , , , , , | En kommentar

Heeeeej!
Wow, jag tror jag har flyttat in i Lets Dance träningslokal denna veckan. Det är otroligt många timmar vi spenderar där. Idag kom jag dit 9.30 imorse och lämnade lokalen 19.00 på kvällen.

Men vad gör man inte för konsten 😉

20130402-212737.jpg
Förra veckan hade vi otroliga 2,1 miljoner tittare. Detta firades med tårta idag 🙂

20130402-212822.jpg
Denna vecka ska jag och Erik dansa TANGO!!
Erik är såååå duktig och sliter verkligen med stegen och tekniken. Låten är väldigt snabb men vi har 2 dagar kvar att slipa på koreografin 🙂 Här tränar han tango tillsammans med Anette Norberg.

20130402-213012.jpg
Smygtitt på tango klänningen till på fredag 🙂

20130402-213044.jpg
Haha här är Erik på lunchen idag. Nyttig kille 🙂

Hoppas att ni haft en underbar påsk!
Kram SigridSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson