Sigrid Bernson

Do it for you

Postad: 10 september, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Eat Clean, Eat Clean Train Dirty, ECTD, Forma kroppen, gym, träningsform | Etiketter: , , , , | Kommentera

20130910-202646.jpg
Träning är en stor del av mitt liv. Utan den så vet jag att jag blir både stressad och sover sämre. Men det är inte alltid folk runt omkring förstår sig på detta. Alla är vi olika och valet hur mycket man tränar är personligt.

Det absolut viktigaste att komma ihåg är att man tränar för sin egen skull. Du gör det för DIG. Det är absolut inte fånigt att välja en sund livsstil. Tro på dig själv och ge allt!

20130910-203740.jpg

20130910-203800.jpg
Jag startade min dag med ett spinningpass 07.00. Lyxigt nog finns det frukost på mitt gym, vilket gör det lättare att hitta motivationen.Sök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson