Sigrid Bernson

Det ÄR jobbigt att träna

Postad: 11 augusti, 2013 Av: Sigrid Bernson Kategori: Din kropp, Ditt val, Forma kroppen, Joggning, komma i form, må bra, Okategoriserade, tjej, Träning | Etiketter: , , | Kommentera

Att hitta motivationen till att träna kan kännas lätt i början. Man tänker att det enda som behövs är att följa ett bra träningsschema och ett bra matschema.
Jag försöker hålla mig till att träna 5-6 dagar i veckan men jag ska vara ärlig och säga att det faktiskt finns perioder då det verkligen är tufft.

20130811-195407.jpg
Idag var en sån dag. Musklerna var trötta, jag var trött och jag var inte lika snabb som jag brukar vara. Men jag gjorde det!
Jag började med att springa intervaller i 4 km och därefter gjorde jag 30 minuter olika övningar hemma.
Det var en tuff träning men om träningen inte är utmanande så borde det ju inte kallas för träning. För träning ÄR och SKA vara jobbigt. Som belöning så var känslan efteråt idag den bästa på länge. Så det som för en kort tid kändes jobbigt gjorde till slut att resten av dagen kändes väldigt bra.
Klappa er själva på axeln ni som tränat idag. Det ska jag göra 🙂

20130811-200009.jpg

20130811-200020.jpg
Vackra näckrosor i sjönSök i bloggen

Om bloggen


Namn: Sigrid Bernson.
Ålder: 25 år.
Bor: Stockholm.
Familj: Mamma, pappa, syster och pojkvän.
Sysselsättning: Dansare, artist, skådespelerska.
Om mig: Jag är en göteborgare som förälskat mig i Stockholm och stadens liv. Proffsdansare och dansar sedan fyra år tillbaka i succeprogrammet Lets Dance, Tv4. Låtskrivare och sångerska. Utbildad skådespelerska vid Calle Flygare teaterskola, 2 år. Stort intresse för träning, kost och hälsa.
Fokus just nu: Är aktuell med dansshowen "En dans på rosor" som vi sätter upp på Metropol Palais hela hösten. Förutom dansen den här hösten så jobbar jag även med min musik som jag skriver själv samt tränar mot nya mål med min PT Mårten Nylén, känd från Tv programmet Biggest Loser.
Om bloggen: Den här bloggen kommer att ge blickar från min vardag och det som är viktigt för mig. Just nu fylls dagarna med dansjobb och olika former av träning, musik och mat. Den kommer även att innehålla funderingar kring livet, drömmar och mål samt tips om hur man får ihop viljan att leva ett medvetet och hälsosamt liv med att ständigt vara på språng.
Varmt välkomna till min blogg!

Följ Sigrid på Instagram

Följ mig på Instagram

I appen – bara sök efter: Sigrid Bernson